Първа под  прицела му попадна Ралица Паскалева,  която привлича внимание

...
Първа под  прицела му попадна Ралица Паскалева,  която привлича внимание
Коментари Харесай

Смях: Емо Къртицата оплю „Капките”:Ралица Паскалева съсипа семейство, Яна се дере като магарица

Първа под  прицела му попадна Ралица Паскалева,  която притегля внимание  в имитаторското шоу. Емо Каменов я захапа, че в същинския живот и в лекарския сериал извършва една и съща роля: Хубавицата съумя да провали брака на Салпаров, макар, че имаше деца, разведе го, а това го знаят всички. Точно затова ролята й в „ Откраднат живот ”много й пасна. И там изигра съдбовна жена, разведе доктора, роди му дете и го заряза, той да го гледа. Както е в живота, по този начин стана и в тв поредицата. ”

Така избухна здравенякът, които е прочут на публиката от паметното шоу „ Къртицата ”. Това се случи във видеото, което силовакът от Монтана пусна в мрежата. Емил Каменов е взел участие в хитовия бг сериал „ Под пркритие ”, появи се и скоро  в сръбската версия на Големия брат, а от там бе изпъден тъй като не си сдържа нервите и преби един заядливец.

Емо Къртицата не пожали и другата актриса Яна Маринова.С хапливия си език и монтански акцент разяснява: „ Она реве  като магарица. Трагедия. Ако в миналото е приспивала сина си с песничка, несъмнено цяла нощ е стоял безсънен ”, боботи северозападния мачо. Като изяви предпочитание да взе участие в Капките, само че единствено в случай че не го накарат да се обръсне.

Каменов захапа и Димитър Ковачев-Фънки: ”Пиличаш на чичо Фестър от комедията „ Семейство Адамс ”. Отслабни малко бе, жено. И не отричай, че с Коцето на ходите по чалга клубове. Пукате с него и то като ненормалници. И освен се черпите с алкохол ”, сподели Емо и направи с ръка жест, с който загатна, че й смъркат.

Голям смях, виже по какъв начин ги подреди силовакът от Монтана  участниците в Капките!

Тагове: new Емо Къртицата Емо Каменов Като две капки вода Ралица Паскалева Яна Маринова Фънки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР